Team

Artsen

Dr. Michèle Tack

Oftalmoloog

Dr. Michèle Tack volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent. Ze behaalde er het diploma van arts met onderscheiding in 2017. Nadien specialiseerde zij verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis Gent, AZ Sint-Jan Brugge en Ooginstituut/ASZ Aalst. Erna volgde zij een fellowship in het Goes Eye center in Antwerpen om zich verder te verdiepen in cataract- en refractieve chirurgie en ooglidcorrecties.

Dr. Julie Imschoot

OftalmoloogDr. Julie Imschoot behaalde het diploma arts met grote onderscheiding in 2016 aan de Universiteit Gent. Zij specialiseerde zich verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis te Gent. Vervolgens volgde zij een fellowship in het Zuyderland / MUMC Maastricht om zich verder te verdiepen in cataractchirurgie en strabisme.
Tevens is zij vanaf 01/10/2021 werkzaam in het oogartsencentrum ZW-Vlaanderen te Harelbeke.

Dr. Danny Derous

Oftalmoloog


Dr. Danny Derous behaalde het diploma arts met grote onderscheiding  in   1984, aan de Leuvense universiteit. Hij specialiseerde zich verder in de oogheelkunde in het universitair ziekenhuis  van Leuven. Hij werkte ook 1 jaar in het oogziekenhuis van  Leiden,  Nederland, om zich te verdiepen in cataract chirurgie en ooglidchirurgie. In   1988  startte hij zijn praktijk in Tielt

Medisch Team

Sofie Debrouwere

Office Manager

Sofie Vermoere

Medisch Secretaresse

Bo De Smet

Medisch Secretaresse / Technisch oogheelkundig assistente

Sophie Vandeputte

Orthoptist – optometrist

Elien Vanden Buverie

Verpleegkundige

Tessa Schollaert

Zorgkundige